Pavel Croitoru – un emigrant din Italia – noul vicepreședinte PNȚCD

Pavel Croitoru, un ieșean rezident la Milano de mai mulți ani, este noul vice-președinte al PNȚCD din România.
Prin hotărârea nr. 4 a Comitetului Național de Conducere al partidului, din 19 septembrie 2015, Pavel Croitoru a fost numit noul vicepreședinte al PNTCD, precum și membru al Comitetului Național de Conducere al PNȚCD. Nu este vorba de o funcție pe Italia sau Diaspora, (deși în comunicat se specifică PNȚCD Diaspora) acest partid neavând filiale precum celelalte partide, a specificat noul vice-președinte ales Pavel Croitoru. La Congresul din 6 iunie al PNȚCD Pavel Croitoru primește propunerea, acesta având state vechi în rândurile partidului, netrecând vreodată în altă tabără, rămânând consecvent politicii acestuia (prim-vicepreședinte pe țară al organizației PNTCD a elevilor; în 1992 înființează Organizația de Tineret a PNȚCD la Iași).

În Italia, un grup de persoane „din străinătate” și nu din diaspora, cum îi place să spună noului ales, este cel care încearcă să revigoreze acest partid. „Eu nu vreau vreau să fac organizații, să umblu cu steagul PNȚCD prin Italia și să fac organizații la Verbania, Milano ssau Torino… Cam aceleași lucruri deja văzute și revăzute. Eu îmi doresc regruparea câtorva țărăniști cu care ne cunoaștem de mai mult timp și cu care vrem să ducem mai departe idealurile acestui partid trecut prin atâtea războaie și lupte. Am schimbat puțin stilul și nu ne dorim ca oricare lucru pe care-l facem să fie făcut pe Facebook, cu discuții interminabile fără sens, fără rost. ”

Nu există momentan o organizație a PNȚCD în Italia  dar partidul își dorește, individual sau în cadrul unei alianțe, să propună oamenii săi la viitoarele alegeri parlamentare.
sursa: Pavel Croitoru – un emigrant din Italia – noul vicepreședinte PNȚCD

Nessun commento:

Posta un commento

Receive All Free Updates Via Facebook.